Activiteiten

Het Evangelisatieplatform Middelharnis-Sommelsdijk organiseert de volgende activiteiten:

  • Paasfolderactie
  • Kerstfolderactie
  • Straatevangelisatie tijdens de Diekdagen
  • Straatevangelisatie tijdens de Havendagen

Jes. 55:1 O, alle gij dorstigen, komt tot de wateren, en gij die geen geld hebt, komt, koopt en eet; ja komt, koopt zonder geld en zonder prijs wijn en melk.

Veel mensen hebben in hun leven geen hoop; ze zijn zoekende en wanhopig, als een reiziger in een droge woestijn. Ze hebben geen water, geen voedsel en geen schaduwplek om uit te rusten.

En toch is er in die woestijn, wanneer die reiziger door Gods genade wordt stilgezet en gaat luisteren, het geklater van bruisend water te horen. Dan wordt hij onweerstaanbaar getrokken tot dat geluid. Daar aangekomen, stuit hij op een onuitputtelijke bron in een oase. Het bleek zeer dichtbij te zijn, hij was zich er nooit van bewust geweest, en nu wordt hem hier te drinken gegeven en midden in deze wildernis vindt hij een plek om uit te rusten.

Het kan zomaar zijn, dat u via deze site voor het eerst in aanraking komt met Het Evangelie! Wellicht worstelt u met veel vragen! De Naam God is u niet onbekend en De Naam JEZUS CHRISTUS evenmin. Misschien herkent u uzelf in een woestijnreiziger, of heeft u het idee, dat de wereld waar u in leeft, een plek is, waar u vandaag of morgen, het ”volkomen geluk” gaat vinden?

Kerst, Pasen, Hemelvaartdag en Pinksteren, het zijn dagen die door miljoenen mensen worden gevierd, vaak in het bijzijn van vrienden en familie. Even niet aan werken denken, lekker eten en drinken en vooral gezellig samen zijn.

Uiteraard is het goed, om in liefde bij elkaar te komen, mag u genieten van het kostbare voedsel en is het nodig, om even een moment van rust en ontspanning te hebben.
U begrijpt, dat al deze dingen geen vanzelfsprekendheid zijn in de wereld!

Maar wat leeg en arm, wanneer De Naam JEZUS CHRISTUS en genoemde dagen niet meer betekenis hebben in uw of jouw leven!

Als gezamenlijke evangelisatiecommissies, mogen wij u de boodschap van Het Rijke Evangelie verkondigen! Tijdens de diek en havendagen bent u van harte welkom aan onze kraam! Diverse lectuur kunt u kosteloos meenemen. Ook is er alle gelegenheid en tijd, om met een van onze broeders of zusters een gesprek te voeren.

Tijdens Pasen en Kerst, kunt u een folder verwachten in uw brievenbus. In deze periode verzorgen wij in Middelharnis en Sommelsdijk een folder- evangelisatieactie.

Wij kunnen en mogen hier niet over zwijgen!

Er zal geen veroordeling zijn voor hen, die in CHRISTUS JEZUS zijn!

Jes. 45: 22 Wendt u naar Mij toe, wordt behouden, alle gij einden der aarde! Want Ik ben God, en niemand meer.